id: 30383
Назва: Розробка технології вершкового масла з наповнювачами в умовах ТОВ «Люстдорф» м. Іллінці
Автори: Славінська Наталія Сергіївна
Ключові слова: вершкове масло, куркума, імбир, порошок, органолептичні властивості, термостійкість, рецептура, технологія
Дата публікації: 2021-12-15 16:27:00
Останні зміни: 2021-12-15 16:27:00
Рік видання: 2021
Аннотація: Науково обґрунтовано доцільність використання ефіроолійної сировини в технології виробництва вершкового масла. Використання порошку куркуми та імбиру забезпечує покращення харчової та біологічної цінності продукту. За результатами досліджень запропоновано рецептуру та технологію виробництва вершкового масла рослинними наповнювачами.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/30383.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30383.pdf Розмір : 1836125 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|