id: 28806
Назва: Розробка обладнання для переробки волоських горіхів
Автори: Полєвода Ю. А.
Ключові слова: грецький горіх, процес сколювання, шкаралупа
Дата публікації: 2021-06-23 11:20:48
Останні зміни: 2021-06-23 11:20:48
Рік видання: 2019
Аннотація: Грецькі горіхи у світі цінуються за поживні і лікувальні властивості плодів та різнобічний характер їх застосування. Зокрема, вони широко використовуються у кондитерській, оліє-жировій, борошномельній, фармацевтичній, хімічній, кормовій, лакофарбовій та інших галузях. Через що рослину часто називають “деревом-комбінатом”.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/28806.pdf
Тип виданя: Доповідь конференції
Видавництво: Міжнар. наук.-практ. конф. «Наука і освіта в інтелектуально-інноваційному розвитку суспільства», 16-17 трав. 2019. Бережани, 2019. 2 с.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28806.pdf Розмір : 713088 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|