id: 17932
Назва: «Дослідження паратипових факторів на термостійкість молока»
Автори: Сімонова Ірина Анатоліївна
Ключові слова: молоко, термостійкість, якість, алкогольна проба
Дата публікації: 2018-11-16 13:04:37
Останні зміни: 2018-11-16 13:04:37
Рік видання: 2018
Аннотація: Високотемпературна обробка призводить до небажаних фізико-хімічних змін білкової системи молока, вуглеводів, деяких вітамінів і ферментів, в результаті яких знижується харчова і біологічна цінність продукту, погіршується смак і запах. ТОмк вивчення питання термостійкості молока на сьогоднішній день є актуальним
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/17932.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 17932.pdf Розмір : 564391 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська