|
id: 9986
Назва: Вступ до харчових технологій. Методичні вказівки з практичних занять для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» окр «Бакалавр»
Автори: Коляновська Л.М., Соломон А.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2015-12-23 09:12:36
Останні зміни: 2015-12-23 09:12:36
Рік видання: 2016
Аннотація: У методичних вказівках викладені практичні завдання призначені для виконання студентами з дисципліни «Вступ до харчових технологій» напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія». Опрацювання представлених тем допоможе студентам краще засвоїти теоретичний матеріал.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/9986.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Видавництво: для 1 курсу
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 9986.pdf Розмір : 649114 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|