id: 9573
Назва: Моделювання конкурентоспроможності кукурудзи на прикладі ТОВ "Обрій"
Автори: Коляденко С.В., Коляденко Ю.М.
Ключові слова: Конкурентоспроможність продукції, собівартість, якість продукції, прибуток, економіко-математичне моделювання процесу, товар-конкурент, метод інтегрального показника.
Дата публікації: 2014-11-23 12:52:26
Останні зміни: 2014-11-23 12:52:26
Рік видання: 2014
Аннотація: Основними складовими конкурентоспроможності продукції, які закладаються ще на стадії її проектування є якість продукції та її собівартість, що в подальшому впливає на формування цінової політики підприємства. Тому, моделювання та визначення рівня конкурентоспроможності продукції сучасного підприємства є необхідною передумовою для її продажу на відповідному ринку.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/9573.pdf
Тип виданя: Тези доповідей
Видавництво: м. Вінниця, ВНАУ
Розташовується в колекціях : 2014 р./ Публікації співробітників у виданнях інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 9573.pdf Розмір : 575367 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|