id: 9522
Назва: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» напряму під
Автори: Паламарчук В.Д., Поліщук І.С., Мазур О.В.
Ключові слова: Цукор-пісок, технологія, цукросировина, буряки, тростина, утфель, сатурація, дефекація, клітинний сік, дегесція
Дата публікації: 2015-10-28 13:56:37
Останні зміни: 2015-10-28 13:56:37
Рік видання: 2015
Аннотація: Цукор займає важливе місце в раціоні харчування людей. Приблизно половина енергії, яка використовується людиною, поповнюється вуглеводами, із яких третина–цукром. Головною сировиною для промислового виробництва цукру (сахарози) є тростина та цукровий буряк. В світі приблизно 2/3 частини цукру виробляється із тростини та 1/3 цукрового буряка. В Україні головною сировиною для виробництва цукру
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/9522.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 9522.pdf Розмір : 534897 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|