id: 9140
Назва: Моніторинг забруднення риби важкими металами та вплив кулінарної обробки на їх концентрацію в продуктах переробки
Автори: Коберник Ольга Василівна
Ключові слова: важкі метали, свинець, кадмій, цинк, мідь, толстолоб, короп, плотва, окунь, карась, м’язова тканина, Ладижинське водосховище, Ладижинська теплова електростанція, ГДК, фактична концентрація, до варіння, після варіння.
Дата публікації: 2015-06-22 16:04:16
Останні зміни: 2015-06-22 16:04:16
Рік видання: 2015
Аннотація: Вивчення впливу різноманітних чинників на міграцію важких металів у воді, а також засвоєння їх рибою та виведення їх за допомогою кулінарної обробки.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/9140.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях : 2015 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 9140.pdf Розмір : 1244955 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|