id: 8451
Назва: Перспективи застосування вібраційних ефектів в рідких технологічних системах харчових і переробних виробництв
Автори: Полєвода Ю. А.
Ключові слова: розділення, змішування, вібраційна дія
Дата публікації: 2015-04-02 11:46:48
Останні зміни: 2015-04-02 11:46:48
Рік видання: 2015
Аннотація: у статті обґрунтовано доцільність використання вібраційних ефектів для інтенсифікації процесів розділення і змішування рідких неоднорідних систем.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/8451.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Збірник наукових праць ВНАУ, Серія: Технічні науки №1 (89) Том1
Розташовується в колекціях : 2015 р./ Публікації співробітників у виданнях інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 8451.pdf Розмір : 682974 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|