|
id: 7578
Назва: Технології виробництва продукції рослинництва. Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт та нормативного обсягу самостійної роботи студентами студентами факультету механізації ОКР «Спеціаліст», «Магістр» напряму підготовки 7 (8). 100102
Автори: Цицюра Я.Г.
Ключові слова:
Дата публікації: 2014-02-26 08:48:17
Останні зміни: 2014-02-26 08:48:17
Рік видання: 2014
Аннотація: Мета навчальної дисципліни. Навчальна дисципліна "Технології виробництва продукції рослинництва" спрямована на формування у майбутніх фахівців системи знань з виробництва продукції рослинництва і тваринництва, умінь щодо раціонального вибору і ефективною застосування сільськогосподарської техніки з метою підвищення продуктивності праці і зниження собівартості продукції. Дисципліна знайомить майбутнього інженера з умовами роботи техніки та технологічними вимогами до процесів і машин.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/7578.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7578.pdf Розмір : 466711 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|