id: 7500
Назва: Технологія переробки птиці. методичні вказівки для самостійної роботи для підготовки фахівців ОКР «спеціаліст» студентів напряму 7.09010201 факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у вищих навчальних закладах 11-1V рівнів
Автори: Бігун П.П., Бігун Ю.П.
Ключові слова:
Дата публікації: 2014-01-29 12:25:18
Останні зміни: 2014-01-29 12:25:18
Рік видання: 2014
Аннотація: Дисципліна “Технологія переробки птиці ” займає важливе місце у формуванні кваліфікованих фахівців з „Технології виробництва і переробки продукції тваринництва ” спеціальності з питань вивчення та впровадження безпосередньо в умовах виробництва м’ясної та іншої сировини вітчизняних і зарубіжних високоефективних енергозберігаючих та безвідходних технологій переробки сировини з виготовленням якісних продуктів харчування та кормів тваринного походження.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/7500.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7500.pdf Розмір : 385109 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська