|
id: 7499
Назва: Мікробіологія мясної галузі. Методичні вказівки до самостійних робіт для студентів денної форми навчання з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
Автори: Березовський І.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2014-01-29 12:10:12
Останні зміни: 2014-01-29 12:10:12
Рік видання: 2014
Аннотація: Рекомендовано для студентів денної форми навчання з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/7499.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7499.pdf Розмір : 348346 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|