id: 7435
Назва: Технологія зберігання і переробки продцкції рослинництва: Методичні рекомендації щодо проведення комплексної контрольної роботи студентами вищих аграрних закладів ІІ–IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України зі спеціальн
Автори: Чернецький В. М., Чередниченко В. М., Чередниченко Л. І., Вдовенко С. А.,
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-11-27 15:11:00
Останні зміни: 2013-11-27 15:11:00
Рік видання: 2013
Аннотація: Наводиться 30 варіантів формалізованих завдань рівнозначної складності прогармного матеріалу дисципліни для виконання комплексної контрольної роботи та правили її виконання, оформлення і оцінки знань викладачем.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/7435.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7435.pdf Розмір : 294215 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|