id: 7387
Назва: Зберігання та контроль якості кормів. Методичні вказівки для проведення практичних занять студентами заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
Автори: Панько В.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-12-25 10:37:35
Останні зміни: 2013-12-25 10:37:35
Рік видання: 2014
Аннотація: Наведено методичні вказівки для виконання практичних робіт, тестові завдання для контролю знань та список літератури для самостійного вивчення курсу.
Рекомендовано для студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва

URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/7387.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7387.pdf Розмір : 493074 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська