id: 7194
Назва: Проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 8.09010201 «ТВ і ППТ» ОК
Автори: Польовий Л.В., Яремчук О.С., Варпіховський Р.Л.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-11-27 08:28:27
Останні зміни: 2013-11-27 08:28:27
Рік видання: 2013
Аннотація: Викладений матеріал із дисципліни Проектування підприємств по переробці продуктів тваринництва" включає 6 розділів лекційного матеріалу (12 годин), 6 тем лабораторних занять (24 годин), передбачених курсом, крім того студент має виконати розрахунково-графічне завдання. Розрахована на спеціалістів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/7194.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7194.pdf Розмір : 2285343 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|