id: 7192
Назва: Програма переддипломної практики на підприємствах харчової та переробної промисловості. Методичні вказівки для проходження практики , написанню та оформлення звіту для студентів напряму підготовки 6.051701 – "Харчові технології та інженерія»
Автори: Бігун П.П., Бігун Ю. П.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-11-27 08:23:19
Останні зміни: 2013-11-27 08:23:19
Рік видання: 2013
Аннотація: Представлені обов’язки студентів при проходженні практики, організація практики, методичні вказівки до складання звіту про практику, оцінювання практики. зміст практики та збір необхідного матеріалу при написанні звіту.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/7192.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7192.pdf Розмір : 408231 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|