id: 7152
Назва: Проектування м'ясоконсервного і шкуроконсервувального виробництва та холодильника м’ясокомбінату. Навчальний посібник до технологічних розрахунків при виконанні курсового проекту і випускної кваліфікаційної роботи для студентів напряму підготовки 051701 -
Автори: Бігун П.П.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-11-27 08:19:48
Останні зміни: 2013-11-27 08:19:48
Рік видання: 2013
Аннотація: Представлені асортимент консервів, технологічні схеми виробництва, методика проектування і технологічні розрахунки м`ясоконсервного і шкуроконсервувального виробництва та холодильника м’ясокомбінату а також довідковий матеріал по нормах технологічного проектування.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/7152.pdf
Тип виданя: Навчальні посібники
Розташовується в колекціях : Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7152.pdf Розмір : 1905066 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська