id: 6953
Назва: Ветеринарно-санітарна експертиза мяса та мясопродуктів. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за спеціальністю 7.09010201 ТВіППТ
Автори: Власенко В.В., Фаріонік Т.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-10-30 08:09:22
Останні зміни: 2013-10-30 08:09:22
Рік видання: 2013
Аннотація: Забезпечення якості продуктів харчування та їх безпеки для здоров`я людей - одне із основних завдань служби ветеринарної медицини. Більшість продуктів харчування в останні десятиріччя містять у сво¬єму складі велику кількість (більше як 70%) забруднювачів хімічної та біологічної природи із навколишнього середовища, що потенційно не¬безпечні для здоров`я людей.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/6953.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 6953.pdf Розмір : 649774 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|