id: 6879
Назва: Експериментальне визначення оптимального режиму стерилізації консервованих паштетів із м’яса індиків
Автори: Т. М. Приліпко, В. М. Куций
Ключові слова: м’ясні консерви, режим стерилізації, необхідна та фактична летальність мікроорганізмів, стерилізуючий ефект, умовна хвилина
Дата публікації: 2013-10-17 13:52:59
Останні зміни: 2013-10-17 13:52:59
Рік видання: 2013
Аннотація: Виконані дослідження дозволили встановити оптимальний режим стерилізації консервованих м"ясних паштетів. Вивчено залежність об"єктивних критеріїв оцінки якості паштетів від складу продукту і теплових навантажень.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/6879.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2013. Випуск 3(73)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6879.pdf Розмір : 355869 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|