id: 6798
Назва: Смако-ароматичні речовини бринзи виготовленої з молока різних видів тварин
Автори: Б. І. Галух, У. Р. Драчук, Г. В. Дроник, Т. В. Фаріонік
Ключові слова: бринза коров"яча, бринза овеча, бринза козина, леткі органічні кислоти, ефіри, діацетил
Дата публікації: 2013-10-11 11:08:06
Останні зміни: 2013-10-11 11:08:06
Рік видання: 2013
Аннотація: Досліджено особливості накопичення смакових і ароматичних речовин розсольного сиру бринзи, виготовленої за новою технологією з молока корів, овець і кіз, та їх сумішей в умовах передгірського і гірського регіону Карпат.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/6798.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6798.pdf Розмір : 572158 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська