id: 6783
Назва: Вдосконалення технології виготовлення комбікормів для курей несучок в умовах комбікормового цеху
Автори: В. В. Панько, Т. Стригун
Ключові слова: комбікорм, рецепти, однорідність, компоненти, технологічний процес
Дата публікації: 2013-10-10 16:00:39
Останні зміни: 2013-10-10 16:00:39
Рік видання: 2013
Аннотація: Встановлено, що цех здатний виробляти як мініпартіі (від 2 тонн), так і значні обсяги одночасно вироблюваної комбікормової продукції однакового складу. Швидкий перехід з вироблення одного виду рецепта на інший дозволяє приймати замовлення різних обсягів і складів на виробництво комбікормів як для дорослої птиці так і молодняку.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/6783.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6783.pdf Розмір : 532363 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|