id: 6691
Назва: Видалення бактерій з молока за допомогою бактофугування
Автори: В. В. Власенко, Т. В. Семко
Ключові слова: центрифуга, відцентрове бактофугування, бактофуга, бактофугат, очищення молока, мікрофлора молока, штами бактерій, сироваріння, виробництво сиру
Дата публікації: 2013-09-23 16:28:10
Останні зміни: 2013-09-23 16:28:10
Рік видання: 2010
Аннотація: За результатами досліджень встановлено, що бактофугування молока скорочує кількість бактерій і подовжує термін придатності молока, а також зменшує кислотність молока при тривалому його зберіганні.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/6691.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6691.pdf Розмір : 275750 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська