id: 6619
Назва: Алгоритмічна модель ідентифікації випадкового пошуку процесів перемішування, подрібнення інгредієнтів фармацевтичних та харчових виробництв
Автори: В. М. Лисогор, В. М. Пришляк, В. П. Янович
Ключові слова: алгоритмічна модель, процесів перемішування, подрібнення, інгредієнти фармацевтичних та харчових виробництв
Дата публікації: 2013-08-27 12:11:37
Останні зміни: 2013-08-27 12:11:37
Рік видання: 2012
Аннотація: Запропонована і реалізована алгоритмічна модель ідентифікації випадкового пошуку багатостадійних технологічних інгредієнтів фармацевтичних та харчових виробництв, які відрізняються від відомих як організацією системи управління [1, 2] двома різновидами упорядкованого набору структурних одиниць усієї системи на чолі автоматизованої підтримки рішень з частково упорядкованими критеріями якості функціонування системи, так і безпосередньою складністю зазначених технологічних, не завжди структурно формалізованих, процесів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/6619.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво:
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск № 10 Том 1 (58)/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6619.pdf Розмір : 517441 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|