id: 6526
Назва: Дослідження впливу основних факторів на формування органолептичних властивостей кисломолочних напоїв з ехінацеєю лікарською
Автори: Л. М. Крижак, В. В. Власенко
Ключові слова: безпечні, якісні продукти харчування
Дата публікації: 2013-08-20 15:49:38
Останні зміни: 2013-08-20 15:49:38
Рік видання: 2012
Аннотація: Створення безпечних і якісних продуктів харчування, поліпшують харчовий статус населення, є актуальним завданням харчової індустрії.Одно з ключових напрямків її рішень зв"язано з розробкою і введенням в структуру харчування населення України різних видів функціональних харчових продуктів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/6526.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво:
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск № 11 Том 1 (65)/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6526.pdf Розмір : 320229 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|