id: 5640
Назва: Технологія виробництва продукції свинарства робочий зошит для лабораторно-практичних занять для студентів денної форми навчання напрямку підготовки 6.090102-«ТВіППТ»
Автори: Гуцол А. В., Мазуренко М. О., Гуцол Н. В., Фабіянська О. Л.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-02-05 11:28:34
Останні зміни: 2013-02-05 11:28:34
Рік видання: 2013
Аннотація: Робочий зошит підготовлений відповідно до вимог типової програми курсу “Технологія виробництва продукції свинарства” згідно кредитно-модульної системи навчання. Призначений для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва ВНАУ денної та заочної форми навчання для підготовки фахівців ОКР «бакалавр» напряму підготовки 6.090102 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/5640.pdf
Тип виданя: Робочі зошити
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5640.pdf Розмір : 5666465 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|