id: 5547
Назва: Підвищення біологічної цінності козиного молока у фермерському господарстві «ШЕВРЕТ»
Автори: Т. М. Рижкова
Ключові слова: козине молоко, склад молока, калій йодид, «Еламін»
Дата публікації: 2013-01-23 13:31:13
Останні зміни: 2013-09-05 11:48:40
Рік видання: 2012
Аннотація: Наведені дані про вплив біологічно активних добавок (калій йодиду та «Еламіну»), що були введені до основного раціону дослідних груп кіз в дозах, оптимальних для забезпечення життєдіяльності організму тварин, на зміни фізико-хімічного складу, біологічної цінності молока дослідних груп кіз, порівняно із аналогічними показниками контрольної.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/5547.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 5547.pdf Розмір : 270562 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|