id: 5239
Назва: Гігієна і санітарія харчових підприємств.
Автори: Власенко В. В., Блащук В.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2012-10-31 11:33:32
Останні зміни: 2012-10-31 11:33:32
Рік видання: 2012
Аннотація: Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності 7.091.707 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/5239.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5239.pdf Розмір : 468410 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|