id: 5015
Назва: Ріпак – перспективна олійна культура нашої держави
Автори: В. В. Рогач
Ключові слова: ріпак (Brassica napus L.), ретарданти, насіннєва продуктивність, вміст і якість олії, біодизель
Дата публікації: 2012-09-24 10:17:48
Останні зміни: 2013-09-04 10:33:33
Рік видання: 2012
Аннотація: Ріпак – одна з основних олійних культур нашої держави. Він характеризується значним вмістом олії, а урожайність насіння наближається до зернових культур. Ріпак покращує агрофізичні властивості ґрунту, а його олія застосовується для харчових та промислових потреб і виробництва біодизеля. Показано, що одним із способів підвищення урожайності та якості продукції є застосування інгібіторів росту – ретардантів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/5015.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск 1(57)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 5015.pdf Розмір : 325324 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|