id: 4836
Назва: Використання лактококів з високою протеолітичною властивістю у птахїівництві та харчові промисловості
Автори: В. В. Власенко, С. А. Тонкопій, І. Г. Власенко
Ключові слова: харчові добавки, лактококи, лактози, нізин, пептиди, молочнокислі бактерії, харчовий сухий кисломолочний продукт
Дата публікації: 2012-07-31 10:28:32
Останні зміни: 2013-09-05 10:33:16
Рік видання: 2012
Аннотація: Розглянуто питання м можливості і використання лактококків з високою протеолітичною влдастивостю у птахівництві. Показано позитивний вплив на продуктивність птиці. Так зростання живої маси було за час досліду вищим в межах від 13,37 до 22,25% порівняно з контрольною групою, причому дані різниці були статистично вірогідними протягом всього часу проведення експерименту.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/4836.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск 4(62)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 4836.pdf Розмір : 363474 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|