id: 4762
Назва: Особливості складу і властивостей молока і крові дійних корів різної продуктивності
Автори: Т. В. Шевчук, Н. А. Бережнюк, Г. М. Огороднійчук [та ін.]
Ключові слова: молочна продуктивність, надій, молоко, хімічний склад, властивості молока, морфологічні показники, кров
Дата публікації: 2012-07-26 11:29:44
Останні зміни: 2012-07-26 11:29:44
Рік видання: 2012
Аннотація: Висвітлені результати дослідження хімічного склад і властивостей молока та морфологічних параметрів крові дійних корів різної продуктивності. Експериментально установлено, що молоко корів з надоєм 5000 та 3200 кг за лактацію дещо відрізнялося за густиною та вмістом основних складових сухого залишку. Аналіз морфологічних параметрів крові показав достовірне перевищення вмісту еритроцитів та зниження концентрації лейкоцитів у високопродуктивних корів над аналогічними показниками у тварин з продуктивністю до 3200 кг.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/4762.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск 2(60)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 4762.doc Розмір : 377856 байт Формат : Текстовий файл doc Доступ : Загально доступний
| |
|
|