id: 4758
Назва: Чутливість різних методів при дослідженні вмісту бактерій у сирому молоці
Автори: В. В. Власенко, В. М. Шаваран
Ключові слова: молоко, мікроорганізми. резазуринова та метиленова проба, клас молока
Дата публікації: 2012-07-26 11:06:38
Останні зміни: 2012-11-01 10:35:06
Рік видання: 2012
Аннотація: Приведені дані досліджень контамінації молока різними методами. Показано, що визначення мікробного числа в молоці пробами з резазуріном і метиленом синім не мають ідентичності. Встановлено, що резазуринова проба значно чутливіша, особливо при дослідженні молока другого чи третього класу.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/4758.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск 2(60)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 4758.doc Розмір : 377856 байт Формат : Текстовий файл doc Доступ : Загально доступний
| |
|
|