id: 4516
Назва: Інтенсифікація екстрагування в технології виробництва ріпакової олії
Автори: В. М. Бандура, Л. М. Коляновська, Н. В. Ружицька
Ключові слова: інтенсифікація, екстрагування, ріпак, н-гексан, спирт, кінетика
Дата публікації: 2012-05-30 13:02:25
Останні зміни: 2013-08-29 16:24:46
Рік видання: 2011
Аннотація: У статті наведено дані дослідження процесу екстрагування розчинниками н-гексаном та спиртом з ріпаку «Озимого» різної фракції з цілого зерна та з жмиху.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/4516.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво:
Розташовується в колекціях : 2011 № 1/ Вібрації в техніці та технологіях/ Збірники (загальні)/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 4516.pdf Розмір : 190593 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|