id: 39095
Назва: Проєкт виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Солодка Мрія»
Автори: Хуторянець Софії Володимирівні
Ключові слова: Хлібобулочні вироби, технохімічний контроль, тістечко
Дата публікації: 2025-05-16 13:32:12
Останні зміни: 2025-05-16 13:32:12
Рік видання: 2025
Аннотація: У відповідності до завдання, передбачено впровадження технології виробництва кондитерських виробів, а саме: тістечка «Трубочка із згущеним молоком».
У вступі обґрунтовано актуальність та практичну цінність обраної теми.
Кваліфікаційна робота складається із чотирьох розділів.
Перший розділ висвітлює огляд літератури щодо стану галузі в Україні, статистичні дані щодо виробництва та споживання певних груп продукції жителями нашої держави.
Другий розділ кваліфікаційної роботи містить техніко-економічне обґрунтування представлених рішень щодо створення цеху з виробництва кондитерських виробів покращеної рецептури з використанням нового обладнання.
Третій розділ присвячений технологічно-проєктним рішенням створення проєкту. Описано вимоги до сировини, яка повинна бути використана для означеного виробництва та всі технологічні операції виробництва із деталізацією особливостей, вимоги нормативної документації щодо якості готового продукту. Наведено технологічні розрахунки виготовлення продуктів запланованого асортиментного ряду. Проведені розрахунки основної та допоміжної сировини. Розглянуто методику розрахунку основного обладнання. Подано інформацію про архітектурно-будівельну характеристику підприємства та організацію технохімічного і мікробіологічного контролю виробництва даного продукту.

URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/39095.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2025
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 39095.docx Розмір : 1082003 байт Формат : Текстовий файл docx Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська