id: 38896
Назва: Організація ресторанного господарства. Методичні вказівки для організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241«Готельно-ресторанна справа» перший освітній ст
Автори: Табенська О.І.
Ключові слова: Туризм, туристичні ресурси, музеї, собори, парки, кафе, ресторани, фестивалі, гастрономічний туризм
Дата публікації: 2025-02-25 13:29:01
Останні зміни: 2025-02-25 13:29:01
Рік видання: 2025
Аннотація: Розглянуто кадрове забезпечення ресторанів, франчайзинг, гарячі, холодні цехи, кондитерськийцех
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/38896.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38896.pdf Розмір : 2315351 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|