id: 38840
Назва: М’ясопродуктовий підкомплекс як складова продовольчої безпеки України: сучасний стан і динаміка розвитку
Автори: Болтовська Л.Л.
Ключові слова: продовольча безпека, м’ясопродуктовий підкомплекс, ринок м’яса, виробництво м’яса, сільськогосподарські підприємства, господарства населення.
Дата публікації: 2025-04-29 10:17:48
Останні зміни: 2025-04-29 10:17:48
Рік видання: 2025
Аннотація: М’ясопродуктовий підкомплекс відіграє ключову роль в економіці та є основною складовою продовольчої безпеки держави. Проте внаслідок занепаду галузі тваринництва спостерігається щорічне скорочення чисельності поголів’я худоби (за винятком птиці), що негативно впливає не лише на рівень споживання м’ясної продукції населенням, а й на загальний економічний стан країни. Вітчизняний ринок м’яса та м’ясопродуктів дедалі більше залежить від імпортних поставок. Для подолання цих викликів необхідне впровадження ефективної державної політики підтримки вітчизняного виробника та модернізації галузі.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/38840.pdf
Тип виданя: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Видавництво: Міжнародний науковий журнал «Інтернаука». Серія: «Економічні науки». 2025. № 4. URL: https://www.inter-nauka.com/uploads/public/17453154116978.pdf DOI: https://doi.org/10.25313/2520-2294-2025-4
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38840.pdf Розмір : 2198474 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська