id: 3867
Назва: Сучасні проблеми якості харчових жирів
Автори: І. В. Дацюк
Ключові слова: харчові жири, продукти окислення
Дата публікації: 2012-01-31 14:52:10
Останні зміни: 2012-01-31 14:52:10
Рік видання: 2012
Аннотація: Розглянуто проблеми якості харчових жирів. Визначення ступені окислення жирових продуктів є найбільш важливим показником, який свідчить не тільки про їх якість, але і про можливість негативного впливу продуктів окислення на стан здоров"я організму.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/3867.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: 440 Вінниця
Розташовується в колекціях : Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 3867.pdf Розмір : 252107 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|