id: 37814
Назва: Дослідження технологічного процесу буртоукладальної машини з активною вентиляцією кагату
Автори: Бондаренко Микола Павлович
Ключові слова: Ключові слова: рослина продукція, активна вентиляція, кагат, цукрові буряки.
Дата публікації: 2024-11-20 15:47:13
Останні зміни: 2024-11-20 15:47:13
Рік видання: 2024
Аннотація: Магістерська робота містить 77 сторінок машинописного тексту. Текст записки включає в себе вступ, чотири розділи, висновки та список літературних джерел, в тому числі 3 таблиці і 42 рисунки, використано 26 формул. Список використаних джерел містить 36 першоджерела. Робота присвячена підвищити ефективності зберігання цукрової буряків в кагатах шляхом удосконалення технології та розробки режимів роботи системи активною вентиляції В роботі описано, що для широкого використання технології тривалого зберігання із застосуванням системи активної вентиляції необхідно удосконалення системи управління з метою переходу від автоматизований на автоматичний тип управління. В ході досліджень було встановлено, що кагати при зберіганні відбувається поділ на шари: поверхневий, проміжний, зона безпеки і коригуючий. Поверхневий і проміжний шар схильні впливу факторів навколишнього середовища. Теоретичними дослідженнями встановлені розміри шарів кагата: поверхневий 0,2-0,3 м; При аналізі було встановлено, що на першому етапі були розглянуті дані про зміні погодно-кліматичних умов, а саме температури та вологовмісту навколишнього повітря, протягом усього періоду зберігання цукрової буряків. Експериментальні дослідження встановили, що в жовтні умови для охолодження кагату цукрових буряків обмежені високими температурами навколишнього повітря. Тривалість температурного діапазону в +10 ... +20 ° С складає в середньому 12 діб, в діапазоні 0…+10°С порядку 18 діб. Кожна з вентиляційних гілок пропрацювала 22 години.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/37814.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2024
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 37814.docx Розмір : 3087940 байт Формат : Текстовий файл docx Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|