id: 37745
Назва: Нут – толерантність до тепла і посухи. Вплив на розвиток, врожайність та складові врожаю
Автори: Гончар М.В.
Ключові слова: Білки, раціон, нут, попит
Дата публікації: 2024-11-19 08:05:45
Останні зміни: 2024-11-19 08:05:45
Рік видання: 2024
Аннотація: Нут (Cicer arietinum L.) є важливою рослиною, яка забезпечує продуктами харчування зростаюче населення світу. Зі зростанням населення планети зростає попит на білки, вироблені з екологічно чистих джерел, що призводить до зміни раціону харчування на користь білків рослинного походження.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/37745.pdf
Тип виданя: Тези доповідей
Видавництво: Актуальні проблеми сучасної науки: теоретичні та практичні дослідження молодих вчених: матеріали ІІ Всесвітньоукраїнської науково-практичної конференції, 14-15 травня 2024 р. м. Полтава, 2024. С. 11-14. URL: https://drive.google.com/file/d/1ky1nD10PZ9Lf1I
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 37745.pdf Розмір : 1158016 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|