id: 36108
Назва: Проєкт цеху з виробництва напівкопчених ковбасних виробів з м’яса птиці на базі філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика», м. Ладижин.
Автори: Жученко Сніжана Олегівна
Ключові слова: напівкопчені ковбаси з м`яса птиці, Філія «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика»
Дата публікації: 2024-05-22 16:08:56
Останні зміни: 2024-05-22 16:08:56
Рік видання: 2024
Аннотація: У даній кваліфікаційній роботі розглядається організація роботи цеху з виробництва напівкопчених ковбасних виробів з м’яса птиці на базі філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика», м. Ладижин. Розглянуті техніко-економічні передумови для реалізації проєкту. Проведено огляд літератури з економічних тенденцій та сучасних технологій м’ясної галузі в Україні. В роботі обґрунтовано асортимент продукції, описано технологічні схеми виробництва основних груп продукції, проведено наступні розрахунки: – маси сировини і готової продукції; – одиниць технологічного обладнання; – виробничих площ; чисельності працівників виробництва; витрат ресурсів на виробництво продукції. Описано технології виробництва продукції, систему управління якістю та безпечністю на виробництві, вимоги до якості сировини на готової продукції. Проведено аналіз управління якістю та безпечністю на виробництві та аналіз небезпечних факторів. Викладено блок-схеми виробництва продукції та карту аналізу небезпечних факторів при виробництві продукції.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/36108.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2024
Видавництво: Кваліфікаційна робота
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 36108.pdf Розмір : 2277751 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|