id: 36035
Назва: Інтеграція в програми гастротурів як засіб промоції ресторанів регіональної кухні та місцевої їжі
Автори: Ставська Ю.В.
Ключові слова: гастротур, гастрогід, гастрономічний туризм, гастрономічний бренд, ресторан регіональної кухні
Дата публікації: 2024-05-21 20:53:56
Останні зміни: 2024-05-21 20:53:56
Рік видання: 2024
Аннотація: Представлено аргументи щодо включення ресторанів як самостійних об’єктів гастрономічних турів на основі аналізу світового та українського досвіду; простежено динаміка зміни пріоритетних типів «гастрономічних туристів» (з урахуванням гендерних відмінностей) за 2018-2023 рр. Схарактеризовано унікальний досвід колаборації гастрогідів та рестораторів м. Вінниця, завдяки якому продукт – регіональний гастрономічний спеціалітет (вишню) вдалося зробити базовим інгредієнтом страв, що формують гастрономічний бренд туристичної дестинації.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/36035.pdf
Тип виданя: Доповідь конференції
Видавництво: II Міжнародна науково-практична конференція. «Інноваційні технології маркетингу та менеджменту в умовах трансформаційних змін». 28-29 лютого 2024 року. м. Хмельницький. 2024.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 36035.pdf Розмір : 1001517 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|