id: 36009
Назва: Обґрунтування технології та конструктивних особливостей лінії для борошномельного виробництва АПК
Автори: Мельник Дмитро Павлович
Ключові слова: Технологічна лінія, борошномельний станок, вальцевий тип, технологія, борошно, апаратно-технологічна схема, продуктовий розрахунок
Дата публікації: 2024-05-21 10:49:59
Останні зміни: 2024-05-21 10:49:59
Рік видання: 2024
Аннотація: В процесі дослідження використано комплекс взаємодоповнюючих
загальнонаукових та специфічних методів, зокрема, метод наукового
пізнання, опису, аналізу, порівняння, економіко-статистичний та
аналітичний методи.
Важливим джерелом являється опис технічних характеристик
мукомельного вальцьового станка, викладені в його патенті.
Обґрунтування структури роботи. Виходячи з мети та основних задач
роботи її основна частина була поділена на три глави.
В першому розділі обґрунтовується техноголія виробництва муки
шляхом її аналізу, оцінки властивостей відповідних сировинних ресурсів,
формування товарних сортів, автоматизації розмельного обладнання, що
дає змогу визначити переваги виробництва муки.
У другому розділі проводиться обґрунтування апаратнотехнологічної схеми виробництва муки, технологічних та конструктивних
схем реалізації в Україні та за кордоном, відбувається складання балансу
часу роботи мукомельного обладнання, проводиться розрахунок
продуктивності обладнання, оцінка силових та енергетичних характеристик
мукомельного виробництва, орієнтовний розрахунок витрат потужності, що
в цілому має на меті розкрити технологію виробництва муки з позиції
аналізу найважливіших складових характеристик.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/36009.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2024
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 36009.pdf Розмір : 1636737 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська