id: 35122
Назва: Спеціалізоване м’ясне скотарство. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти – другий (магістерський), галузь знань – 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність – 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», осв
Автори: Скоромна О.І.
Ключові слова:
Дата публікації: 2023-11-28 14:57:07
Останні зміни: 2023-11-28 14:57:07
Рік видання: 2023
Аннотація: Методичні вказівки для практичних занять СМС
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/35122.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 35122.pdf Розмір : 5138749 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|