|
id: 35063
Назва: Етнічна кухня. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва галузі знань 18 « Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові техноло
Автори: Коляновська Л.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2023-11-28 14:57:38
Останні зміни: 2023-11-28 14:57:38
Рік видання: 2023
Аннотація: Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва галузі знань 18 « Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові техноло
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/35063.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 35063.pdf Розмір : 1779546 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|