id: 34861
Назва: Розробка технології виробництва кисломолочних десертів з продуктами переробки чорної смородини та обліпихи
Автори: Слободяник Ігор Станіславович
Ключові слова: сировина, якість, виробництво, кисломолочні продукти, стабілізатори, ягоди, чорна смородина, обліпиха, десерти.
Дата публікації: 2023-11-28 09:12:25
Останні зміни: 2023-11-28 09:12:25
Рік видання: 2023
Аннотація: Для реалізації поставленої мети найбільш перспективними є такі молочні продукти, як кисломолочні десерти зі стабілізаційними системами. Оскільки ягідні порошки з чорної смородини і обліпихи містять у своєму складі пектини, що володіють хорошими желюючими властивостями, то передбачається, що використання ягідних порошків як наповнювачів позитивно впливатиме на формування консистенції десертів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/34861.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2023
Видавництво: Кваліфікаційна робота
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 34861.pdf Розмір : 1411223 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|