id: 34591
Назва: «технологічні аспекти удосконалення технології виробництва молока в умовах прат «зернопродукт мхп» гайсинського району»
Автори: Григорчак Віталій
Ключові слова: Лактація, худоба, молоко, економічна ефективність, технологія, годівля
Дата публікації: 2023-11-17 11:57:57
Останні зміни: 2023-11-17 11:57:57
Рік видання: 2023
Аннотація: Дослідженнями встановлено та відмічено, що корови обох порід характеризуються за високим показником постійності лактації, хоча й показник у корів голштинської породи становив 98,9% (на 3,6% (Р≥0,95) та переважав показник корів УЧеРМП, також фенотипова мінливість коефіцієнта постійності лактації переважала на 6,2%.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/34591.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2023
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 34591.pdf Розмір : 1874913 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|