id: 3400
Назва: Деякі аспекти якості меду
Автори: Ю. В. Ковальський, Я. І. Кирилів
Ключові слова: якість меду, технологічний процес, оксиметилфурфурол
Дата публікації: 2011-06-21 16:23:01
Останні зміни: 2011-06-21 16:23:01
Рік видання: 2011
Аннотація: Наводяться дані щодо деяких показників якості меду. Детально розкриті питання утворення у меді оксиметилфурфуролу. Показано, що його утворення в продуктах харчування відбувається внаслідок порушення технологічних процесів отримання, зберігання та фасування.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/3400.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2011. Випуск 11(51)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 3400.pdf Розмір : 405109 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|