id: 33440
Назва: Розробка конструкції змішувача для в’язких середовищ харчових виробництв
Автори: Мовчан Віталій Васильович
Ключові слова: аналіз, рідина, змішування, конструкція, суміш
Дата публікації: 2023-05-23 11:13:23
Останні зміни: 2023-05-23 11:13:23
Рік видання: 2023
Аннотація: У роботі досліджуються проектування технічних засобів для змішування в`язких продуктів у харчовій промисловості. Для досягнення поставленої мети, у роботі було використано різноманітні методи дослідження, такі як теоретичний аналіз, експериментальне моделювання, комп`ютерне моделювання, зокрема метод конечних елементів та інші.
Результатом дипломної роботи є розробка ефективної конструкції змішувача для в`язких середовищ, яка відповідає вимогам безпеки та гігієни виробництва харчових продуктів.

URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/33440.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 33440.pdf Розмір : 1321240 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська