id: 33317
Назва: Проблеми та перспективи розвитку гастрономічного туризму в україні
Автори: Сук Вікторія
Ключові слова: гастрономічний туризмм, країнознавство, дестинації гастрономічного туризму
Дата публікації: 2023-05-17 15:52:14
Останні зміни: 2023-05-17 15:52:14
Рік видання: 2023
Аннотація: Дипломна робота на тему «Проблеми та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні». Метою дипломної роботи є аналіз сучасного стану гастротуризму в Україні, та визначення перспективних напрямків його розвитку. Об’єктом дослідження даної теми є гастрономічний туризм, а предметом – сучасний стан та перспективи гастрономічного туризму в Україні. Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, статистичний метод, метод порівняльного аналізу, метод класифікації, метод прогнозування, метод узагальнення. Інформаційні джерела. Дослідженням гастрономічного туризму присвячено ряд наукових праць вітчизняних вчених: Д.І. Басюка, Т.І. Божук, А.В. Бусигіна, І.В. Журило, І.К. Комарніцького, І.В. Космидайло, Е.В. Маслової, Л.А. Прокопчук, Ю.В. Ставської, О.І. Табенської, І.В. Сухарєвої, В.К. Федорченка, які дали визначення та зміст, проаналізували деякі об’єкти, включені до складу «гастрономічних турів», довели важливість розвитку даного виду діяльності в окремих регіонах України. Наукова новизна отриманих результатів: в процесі дослідження було розроблено низку рекомендацій щодо покращення стану гастрономічного туризму в Україні. Результати бакалаврської роботи можуть бути корисними при розробці програм розвитку гастрономічного туризму в Україні та бути використаними при розробці спецкурсів для студентів спеціальностей міжнародного туризму, міжнародних відносин, країнознавства.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/33317.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 33317.pdf Розмір : 3855385 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|