id: 33184
Назва: Проєкт жирового цеху ФОП Кулик Олександр Леонтійович
Автори: Вікторія Міщук
Ключові слова: діабет, тромбофлебіт, ревматоїдний артрит, псоріаз, доброякісні й злоякісні пухлини, ожиріння
Дата публікації: 2023-05-15 10:50:32
Останні зміни: 2023-05-15 10:50:32
Рік видання: 2023
Аннотація: Харчові тваринні жири застосовують переважно для кулінарних цілей, приготування жирових сумішей (маргарину, збірного жиру), а також при виробленні консервів, ковбасних та кондитерських виробів. У значних кількостях тваринні жири використовують як вихідну сировину при виробництві високосортного туалетного мила, кремів, жирних кислот, добавок до комбікормів, мастил
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/33184.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 33184.pdf Розмір : 1403737 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|