id: 32621
Назва: Удосконалення технології купажування соків шляхом використання надвисокочастотної енергії
Автори: Коляновська Л.М.
Ключові слова: Купажування, фруктові соки, мікрохвильове поле нерезонаторної дії
Дата публікації: 2023-03-13 10:45:01
Останні зміни: 2023-03-13 10:45:01
Рік видання: 2023
Аннотація: Технології прагнуть вдосконалення і цей процес практично безкінечний. В технології купажування соків актуальним залишається не тільки найоптимальніший підбір складових для купажу, а й технологічні особливості процесів теплової обробки. В роботі нами обґрунтовано вдосконалення технологічної проблеми пастеризації купажованих соків за рахунок обробки надвисокочастотною енергією мікрохвильового поля нерезонаторної дії
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/32621.pdf
Тип виданя: Доповідь конференції
Видавництво: Міжнародна наукова інтернет-конференція на тему: «Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти становлення» (випуск 74). Тернопіль Україна – Переворськ Польща. 6-7.02.2023 р.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 32621.pdf Розмір : 1427396 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|