id: 32462
Назва: Стандартизація та оцінка якості продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії галузі знань 20 «Аграрні
Автори: Берник І.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2022-12-13 11:33:35
Останні зміни: 2022-12-13 11:33:35
Рік видання: 2022
Аннотація: Методичні вказівки з організації самостійної роботи здобувачів спрямовані на надання методичної допомоги при опануванні матеріалу з дисциплін «Стандартизація та оцінка якості продукції тваринництва», містять назви тем відповідно до робочої навчальної програми, виклад матеріалу з методичними рекомендаціями та порадами, завданнями, тести для самоперевірки, рекомендовану літературу
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/32462.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 32462.pdf Розмір : 731413 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|